Scanianieuws | Truckwash 1 en Truckwash Group bundelen krachten

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

Klaus Broersma van Truckwash Group en Johannes Snoek van Truckwash 1 zijn geen onbekenden van elkaar. Toen Johannes nog naar school ging, werd hij namelijk door Klaus aangenomen voor een bijbaantje in de truckwash van Klaus.

Na het afronden van zijn school, groeide Johannes daar door tot bedrijfsleider. De wens was er bij Johannes om iets voor zichzelf te beginnen. Met behulp van Klaus is dit later ook gelukt en kon Johannes zijn eigen truckwash openen in Roosendaal. De twee hebben al die tijd goed contact met elkaar gehouden en zijn nu op het punt gekomen dat ze hun krachten gaan bundelen en samen verder gaan als Truckwash 1 Group.

Het ontstaan van Truckwash Group
Klaus Broersma werkte tot 2002 in het transportbedrijf van zijn familie. Hij vroeg zich toen af of het een slim idee zou zijn om een truckwash voor eigen gebruik op te starten. De directie vond dat toentertijd geen goed idee, maar Klaus had na onderzoek wel het idee dat er behoefte aan was. Bovendien wilde hij ook graag voor zichzelf gaan werken. Hij is toen een stuk grond gaan huren en in de buitenlucht vrachtwagens gaan wassen. Dit is het ontstaan geweest van Truckwash Group. In die tijd had hij nog niet een luxe hal om in te wassen, maar had hij een zeecontainer als machinekamer, een caravan als kantine en zijn zolder diende als kantoor.  Het was hard werken om in de buitenlucht vrachtauto’s te wassen. Als het bijvoorbeeld koud was, bevroor het sop en kon hij niet wassen. Of als het hard waaide, waaide het schuim overal naartoe. Toen Klaus net begon, waste hij in één week nog ‘maar’ 25 auto’s, maar dat werden er al gauw 90 per week. Klaus groeide dus snel en een klein jaar later opende hij een nieuw pand in Bodegraven met een dubbele washal. Het bedrijf van Klaus was zo succesvol dat hij uitgroeide tot trotste eigenaar van vijf verschillende locaties (Bodegraven, Aalsmeer, Utrecht, Rotterdam en Ede).

Truckwash 1
Zoals gezegd, is Johannes Snoek van Truckwash 1 jaren geleden bij Klaus in dienst geweest als bedrijfsleider. Met behulp van Klaus is het Johannes uiteindelijk gelukt om een eigen truckwash te openen in Roosendaal. Dit was voor de toen nog maar 22-jarige Johannes een enorme stap. Hij moest hiervoor alles achter laten en naar de andere kant van Nederland verhuizen om zijn grote droom waar te maken. Op 1 september 2015 opende Truckwash 1 Roosendaal haar deuren. Niet lang na de opening hiervan kwam er een vestiging met zelfs twee wasstraten in Rilland bij. De locaties van Johannes lopen zo goed dat er ook in Roosendaal een tweede wasstraat is bijgekomen. Naast de truckwash heeft Johannes ook nog een webshop waar hij schoonmaakartikelen voor vrachtauto’s verkoopt. Dit zijn professionele reinigingsmiddelen die ook in de wasstraten worden gebruikt.

Truckwash 1 Group
Het samengaan van Truckwash Group en Truckwash 1 is een slimme zet. De jarenlange ervaring van Klaus is samen met de ambities van de jonge Johannes de perfecte combinatie om uit te groeien tot de grootste truckwashketen van Nederland en later ook van Europa. Waar Truckwash 1 Group voor staat? Kwaliteit, gastvrijheid, professionaliteit, sfeer en efficiëntie. Met zeven locaties is er voor de klant altijd een locatie in de buurt. Wil jij Truckwash 1 Group blijven volgen? Neem dan eens een kijkje op www.truckwash1group.nl 

Reacties