Scanianieuws | Scania R520 voor De Hart

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760
Foto: Scania Benelux

Nieuwe Scania R520 combinatie voor De Hart uit Heusden. 77-BDK-7

Breda, 17 januari 2014 -  De Scania vestiging in Den Bosch leverde aan logistiek dienstverlener De Hart Temperature Controlled Transports B.V. uit Heusden een van de eerste V8 Euro 6 bakwagens in Nederland. Het betreft een  truckchassis met een gestuurde naloopas en voorzien van de zeer luxe uitgevoerde  Topline cabine in ‘King of the Road’ uitvoering. Uniek en alleen bij Scania is de Euro 6 norm ook in combinatie met de betrouwbare en brandstofefficiënte achtcilinder motor verkrijgbaar. De Hart koos voor de onlangs geïntroduceerde 520 pk / 382 kw, 16 liter V8 Euro6 motor met 2.700 Nm koppel.

De nieuwe Scania volumecombi zal worden ingezet bij diverse opdrachtgevers voor het transport van bloemen, planten, groenten, fruit en overige producten in binnen- en buitenland. Daarbij wordt met name op Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk gereden. De Scania in combinatie met V8 motor verdient bij veel transporteurs de voorkeur vanwege de uitstraling, onbetwiste betrouwbaarheid en hoge gemiddelde snelheid. Bovendien noteert de Scania V8 een  gunstig brandstofverbruik in combinatie met een hoog koppel dat over een breed toerengebied beschikbaar is. Naast de 520 pk versie heeft Scania de V8 motorenreeks compleet gemaakt met de 560 en 730 pk Euro 6.

De Hart uit Heusden is een modern familiebedrijf dat reeds meer dan 75 jaar bestaat. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van deze succesvolle onderneming. Onder de gedreven leiding van Bas den Dekker en zijn vrouw Esther den Dekker heeft het bedrijf sinds de jaren negentig een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf is met een jonge en milieuvriendelijke vloot Euro 5 en Euro 6 voertuigen meer dan klaar voor de toekomst.

Reacties