Scanianieuws | Fraai interieur R730 S. Verbeek

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

Het nieuwe paradepaardje van Verbeek is zowel van binnen- als buiten een echte 'showtruck' geworden. Special Interior nam onlangs de binnenzijde flink onder handen en leverde een unieke Scania af!

Laurens Geers van Special Interior vertelt ''Na 300 uur arbeid en 15 koeienhuiden verder is dit interieur uniek te noemen.
Op de achterwand wilden wij iets verwerken wat zeer persoonlijk en uniek is en dat is een groot stuk bewerkt tuigleder.
In het tuigleder hebben wij de 4 generaties Scania van de firma in laten maken. Dit gebeurt allemaal met de hand met kleine stempeltjes, waar je een structuur mee aanmaakt. Dit is er allemaal met de hand in geslagen en geperst.
 
De panelen hebben wij op zo'n manier vervaardigd dat er LED-verlichting achter vandaan komt om het bewerkte tuigleder mooi uit te laten komen.
 
Het dashboard is eveneens bekleed met leder, met de bijbehorende stiknaden. Alle kunststof delen zijn in creme en hout-look gespoten, inclusief de schakelaars. Wat dit samen weer een mooi geheel maakt.
 
Wij wilden de firma Verbeek bedanken voor het vertrouwen die ze ons gegeven hebben met het ontwerp en uitvoering van deze R730.
 
Stynis, Wim en Chris willen via deze weg Pa van harte feliciteren met dit parade-paardje!''
 
Met vriendelijke groet,
 
Laurens
Special Interior

Tip: Meer prachtige creaties zien van Special Interior? Kijk op www.specialinterior.nl

Reacties