Sitenieuws | V8power.nl oplegger

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

Na enige tijd van voorbereiding mag het resultaat er zijn, de V8power.nl oplegger is een feit! DuoPak uit Zwaag heeft onlangs twee nieuwe opleggers in gebruik genomen. Één van deze opleggers is voorzien van opvallende V8power.nl reclame.

Zodra het nieuws mij bereikte dat er nieuw materieel aangeschaft zou worden zag ik mijn kans schoon om eens te peilen wat er qua reclame mogelijk was. Mijn werkgever stond hier positief tegenover en dus ben ik aan het ontwerpen geslagen. Daarnaast werden diverse bedrijven benaderd voor sponsoring van dit project. Deze bedrijven staan op de zeilen vermeldt. Afgelopen dinsdag is de nieuwe oplegger afgeleverd en vrijdag voorzien van zeilen en reclame op de achterdeuren. Leuk detail is dat op de achterdeuren het V8power logo en Duopak logo (handjes) in elkaar verwerkt zijn. De handjes geven tevens de samenwerking tussen de bedrijven aan. Verder is de oplegger voorzien van extra achteruitrijverlichting, spatlappen, wielringen en breedtepaaltjes. Vanaf 4 juni zal de trailer vooral in Nederland en Belgie te zien zijn. Aangezien het volledige wagenpark van DuoPak uit Scania V8 bestaat, komt de oplegger altijd goed tot zijn recht!

Het model komt uit als schaalmodel (1 op 50), geproduceerd door Tekno. Het betreft de trekker + oplegger en de richtprijs is €135,00 Heeft u interesse? Neem even contact op via informatie@v8power.nl

Aan dit project werkten mee:
DuoPak Zwaag | Transport, opslag & loonverpakking - www.duopak.nl
SolarGuard | Exclusive Truckparts - www.solarguard.nl
Special Interior | Cabinestofferingen - www.specialinterior.nl
Semtrade | In & Verkoop vrachtwagens/trailers - www.semtrade.nl
Tekno | Fabrikant van schaalmodellen 1:50 - www.tekno.nl
V/d Gruiter | Zeildoekproducten - www.gruiter.nl

Reacties